20070201

Dej PUST me na mer!

Danes sem čekiral, če so kakšni hudi koncerti v bližini. Te dni sem zamudil: Dan D v Ortu, Da Phenomena v Ortu in Melodrom s slatko Mino v Gali hali. Jebiga, upam da omenjeni še ne bodo razpadli tako hitro kot Olivija (btw, tudi Gal z Galeristi mi je ušel v Cankarju) . In vidim, da je že 17. februarja P U S T ! Glede na to, da bi, če bi moral izbirati med novim letom in pustom brez pretiranega razmišljanja izbral pust, je bralcu moje navdušenje lahko razumljivo. Dobil sem nov smisel in cilj svojega obstoja, vsaj do takrat...in bom ravno sfiniširal te moje stare dolgove, ki me preganjajo v teh nočeh. Torej: obvezen projekt za vikend. Letos kanim biti za maškurce dr. Zoiberg iz Futurame.


Outfit: bela zdravniška halja, stetoskop, klešče izrezane iz pene roza barve, roza plavalna kapa in rozasta gumijasta rokavica, poveznjena preko ust, kot lovke.


Sexy, kenede!

(ps) pizda, zdej bodo pa vsi vedeli, kaj bom za maškurce. Pa sej pol na konc bom čist neki druzga, npr. kreten, ki sedi in dela za računalnikom v soboto ponoči...

2 Comments:

Blogger 'luka said...

Pozabil sem dodati, da bom podobno izbuljene oči kot jih ima omenjeni doktor, brez naprezanja dobil ob pogledu na sexi medicinske sestre, čistilke, kuharice, tajnice in sploh vse predstavnice lepšega spola, ki bodo pust - kot se za dogodek tudi edino spodobi - izkoristile za skok v vloge, ki jim najbolj pritičejo - tako v resničnem življenju kot tudi v porničih.

Lej zdej pa sam sebi komentar pišem na post: sick:

1/2/07 01:21  
Anonymous Anonimni said...

Great bender

3/2/07 19:15  

Objavite komentar

<< Home